Open repetities februari 2020

Studentenkoor G.S.C. Gica wenst iedereen een gelukkig en muzikaal 2020! Op 13 en 20 februari beginnen wij met een nieuw project: Annelies, over het leven en droevige lot van Anne Frank. In dit stuk, dat wij ter gelegenheid van 75 jaar vrijheid zingen, heeft de Engelse componist James Whitbourn de dagboekteksten van Anne Frank op muziek gezet. Wij zullen dit stuk in mei en juni gaan uitvoeren, begeleid door een ensemble (vleugel, klarinet, cello en viool) en met een sopraansoliste die de stem van Anne vertolkt.

Wil je meedoen? Voel je dan van harte welkom om op donderdag 13 en/of donderdag 20 februari langs te komen om te kijken, luisteren of mee te zingen. Of je nou al eerder in een koor hebt gezongen of gewoon een keertje wilt kijken of het wat voor je is: iedereen is welkom op deze open repetities. We repeteren van 19.30 tot 22.00 in de Oosterkerk (E. Thomassen à Thuessinklaan 1 te Groningen) en borrelen daarna nog gezellig na in onze stamkroeg.

Kom langs! Zing mee!