Ontmoet Gica in KEI-week 2024

Houd je van zingen en een gezellige tijd met andere studenten? Dan is Gica een goede plek voor jou! Tijdens de KEI-week van 12-16 augustus is er volop gelegenheid om ons (beter) te leren kennen. Kom bijvoorbeeld naar onze zangworkshop en ons concert op woensdag bij More to Explore, of kom naar onze open repetitie op donderdag om een keertje te kijken, luisteren of mee te zingen.

Maandag 12 augustus
Infomarkt
Van 10.00 tot 17.00 is de KEI-informatiemarkt op de Vismarkt. Dit is een uitstekende gelegenheid om wat leden van Gica te spreken en meer informatie over ons op te doen.

Dinsdag 13 augustus
KEI-parade
Bij de KEI-paradevan 20.00-21.30 zul je ons ook voorbij zien komen!

Woensdag 16 augustus
More to Explore
Als je ons misloopt op de markt zijn we ook te vinden bij More to Explore op woensdagavond in het Forum. Daar krijg je een echt voorproefje van Gica: we geven dan een klein concert en een zangworkshop. More to Explore is van 16.00-19.00.

Donderdag 17 augustus
Open repetitie
Kom donderdagavond bij Gica langs om te kijken, luisteren of mee te zingen. Of je nou al eerder in een koor hebt gezongen of gewoon een keertje wilt kijken of het wat voor je is: iedereen is welkom op de open repetitie. We repeteren van 19.30 tot 22.00 in de Oosterkerk en borrelen daarna nog gezellig na in onze stamkroeg.