Scratch project: Ein deutsches Requiem

Doe mee met Gica’s scratch op 29 en 30 juni!

Ben je tussen de 16 en 35 jaar oud en klaar voor een muzikaal avontuur? Ons studentenkoor organiseert een speciaal scratch evenement, en jij bent uitgenodigd om mee te zingen! We zullen samen het prachtige Requiem van Brahms uitvoeren, begeleid door een vierhandige piano. Of je nu een ervaren zanger bent of gewoon graag zingt, iedereen is welkom!

Wat is een scratch?
Een scratch is een evenement waarbij zangers samenkomen om in korte tijd een groot koorwerk te leren en uit te voeren. Dit betekent dat je niet maanden van tevoren hoeft te repeteren, maar dat je het stuk snel leert onder begeleiding van ervaren dirigenten en het aan het eind van het weekend uitvoert. Het is intensief, maar vooral erg leuk en de moeite waard!

Lees hier meer over het scratchproject.