Introductieactiviteit: Pubquiz

Op 9 maart had Gica een introductieactiviteit om kennis te maken met alle nieuwe Gicanen die in februari voor het zomerproject zijn ingestroomd. De AcCie had café The Crown afgehuurd en een uitdagende pubquiz bedacht. De groepjes “Gluteus Maximus”, “Schmetterling im Krankenwagen” en vele andere streden met elkaar om de felbegeerde prijs. De filmquotes en muziekfragmenten vlogen ons om de oren. Uiteindelijk bleek het groepje “Gotta catch ’em all” bestaande uit Merlinde, Maurits, Koen en Krijn de meeste nuttige (nutteloze?) kennis in huis te hebben en gingen zij er met de mega Twix verpakking vandoor. Gefeliciteerd!

Bij deze nog een aantal vragen uit de Pubquiz om je algemene kennis aan te scherpen.

Filmronde: uit welke films komen deze quotes?
– “I’ll make you an offer you can’t refuse”
– “Now hop inside my mouth, if you want to live.”
– “We could all have been killed, or worse expelled”

Nieuws en politiek:
– Hoe heten de kinderen van Donald Trump?
– Hoeveel gele sterren telt de Europese vlag?

(Google raadplegen is niet toegestaan)