Alle informatie voor de oud-ledendag!

Wij verheugen ons nu al op jullie komst op 25 juni! Aan jullie reacties te horen hebben jullie er ook zin in.

Planning oud-ledendag
Wij verwachten jullie om 13 uur in de Doopsgezinde Kerk (Oude Boteringestraat 33). Inloop is vanaf 12:45 uur. Hier kunnen jullie onder genot van een kopje koffie of thee allerlei herinneringen over Gica ophalen met oude vrienden. Ook zullen de leden van nu jullie kennis over Gica testen met een quiz.

Daarna is het tijd om het Hallelujah te gaan repeteren. We hebben de bladmuziek voor jullie ingescand en bijgevoegd – inclusief handige aantekeningen voor de bassen! We vragen jullie om het Hallelujah zoveel mogelijk thuis in te studeren, zodat tijdens de repetitie de verschillende partijen goed op elkaar afgestemd kunnen worden. Daarnaast willen we jullie vragen de bladmuziek te printen en een zwarte map mee te nemen om uit te zingen. De link naar de bladmuziek staat hier direct onder. In de bijlage vind je ook midi-files per stemgroep. Meer oefenmateriaal is ook te vinden op YouTube.

Na de repetitie zullen we naar de Der Aa-kerk (A-kerkhof 2) gaan, waar het huidige koor op dat moment de podiumrepetitie houdt. Daar zullen we het Hallelujah nog eens samen repeteren, met orkest. Vervolgens brengen we jullie naar Cantina Mexicana (Vismarkt 50), een Mexicaans restaurant, voor het diner. Mocht je eventuele dieetwensen of allergieën nog niet doorgegeven hebben, mail ons dan even terug. We willen jullie vragen om contant geld mee te nemen voor het nuttigen van een drankje.

Na het diner is het tijd voor het concert in de Der Aa-kerk. Wees gerust, mocht je je nog willen omkleden, hier is na het eten nog voldoende tijd voor. Na afloop van het concert vindt het gala plaats in het Platformtheater (Boterdiep 46).

Schema:
13:00 Start oud-ledendag – Doopsgezinde Kerk, Oude Boteringestraat 33
15:00 Start repetitie Hallelujah – Doopsgezinde Kerk, Oude Boteringestraat 33
16:30 Podiumrepetitie – Der Aa-kerk, A-kerkhof 2
17:00 Diner – Cantina Mexicana, Vismarkt 50
19:00 Aanwezig voor concert – Der Aa-kerk, A-kerkhof 2
23:00 Gala – Platformtheater, Boterdiep 50

Dresscode
De dresscode is simpelweg feestelijke kleding, of chique als u ons later komt vergezellen bij het gala. Het koor zal in black tie/white tie verschijnen op het concert.

Betaling
De betaling zal plaatsvinden per automatische incasso. Hiervoor zullen wij op de dag zelf uw handtekening vragen, zodat het geld achteraf van uw rekening geschreven kan worden.

Wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook!

Bestanden: