Concertinformatie Messiah

Beste Leden,

Op deze pagina vindt je alle informatie over de aanstaande concerten op 17 juni (buitenconcert) en 25 juni (Der-Aa kerk) en alle informatie over repetities, kleding en dergelijken. het is goed mogelijk dat er op deze pagina in de aanloop naar het concert nog informatie bijkomt. Blijf deze pagina dus in de gaten houden.

Na een half jaar keihard repeteren is het nu eindelijk tijd om onze prestaties aan het publiek te laten zien en horen. Er staan twee optredens op ons te wachten; twee avonden vol spanning, vreugde, passie en concentratie. Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen hebben wij hier alle feiten voor jullie op een rijtje gezet. Heb je na het lezen van deze brief nog vragen die niet zijn beantwoord? Kom dan gerust naar een lid van de concertCie, de lustrumcie of het bestuur toe, en dan zullen we deze beantwoorden!

Datum *              tijd                                                                                                                      Eerste concert

Blablabla

Tijdens dit concert zullen we delen uit de Messiah zingen onder begeleiding van pianist …. We hebben altsoliste Hanneke Tichelaar bereid gevonden om een aantal altaria’s ten gehore te brengen.

Donderdag 23 juni                          19:15 uur                                                   Reguliere repetitie in de Oosterkerk

De laatste reguliere repetitie vindt plaats in de Oosterkerk zoals je gewend bent. Zorg dat je om 19:15 uur aanwezig bent zodat we om 19:30 uur van start kunnen gaan.

Vrijdag 24 juni                                  19:15 uur                                  Generale repetitie in de Remonstrantse kerk

De generale repetitie vindt plaats in de Remonstrantse kerk (Coehoornsingel 14). Zorg dat je om 19:15 uur aanwezig bent zodat we om 19:30 uur van start kunnen gaan. Deze repetitie is het orkest ook aanwezig.

Zaterdag 25 juni                              14:45 uur                                                                Het concert in de Der Aa-kerk

Zaterdag zullen we ons lustrumconcert geven in de Der Aa-kerk (A-kerkhof 2). We verzamelen om 14:30 uur in de kerk. We beseffen ons dat dit eerder is dan je van eerder concerten gewend bent. Echter willen we de tijd nemen om te wennen aan de Der Aa-kerk. Eerst zullen we het op- en aflopen oefenen en de podiumrepetitie start om 15:00 uur. We hebben van 15:00 tot 17:00 uur podiumrepetitie. Van 17:00 tot 18:45 is er een pauze om te eten en je om te kleden. Deze tijd wordt tevens gebruikt als repetitietijd voor de solisten. Om 18:45 uur is iedereen weer terug in de kerk. Het concert zal beginnen om 19:30 en duurt tot ongeveer 22:30.

Zaterdag 25 juni                              22:30 uur                                                                                                               Gala

Nadat je de ConcertCie hebt geholpen met opruimen is het tijd om helemaal los te gaan, op het feest, aansluitend aan het concert! We geven een galafeest in het Platformtheater (Boterdiep 46)! Neem al je vrienden, vriendinnen, ouders, groot- en schoonouders, bekenden en onbekenden mee.

En nu het belangrijkste: De kleding

Je concertoutfit moet voldoen aan de volgende eisen:

Het thema is Black and White tie, beide is goed. Dit houdt het volgende in: mannen dragen een zwart rokkostuum of een zwarte smoking met een wit overhemd, nette zwarte schoenen en een, afhankelijk van het kostuum, zwarte of witte vlinderdas. Vrouwen dragen een lange of korte galajurk. Een nette cocktailjurk mag eventueel ook. De kleur mag je zelf bepalen, maar drukke patronen zijn niet toegestaan en denk erom dat het niet te bloot is. Het belangrijkste is dat het chique is.

Op deze site staat een goede uitleg gegeven en kun je een paar voorbeelden vinden.

Link: http://www.dresscode.nl/dresscodes/black-tie/ en http://www.dresscode.nl/dresscodes/white-tie/

Kortom:

Donderdag 23 juni19:15 aanwezigLaatste reguliere repetitie
Vrijdag 24 juni19:15 aanwezigGenerale repetitie
Zaterdag 25 juni14:45 aanwezig

18:45 aanwezig

Podiumrepetitie

Concert!

Tijdens de concertdagen is naam degene bij wie je met al je vragen terecht kunt.

Tot slot

Wij hopen dat jullie nu allemaal een goed overzicht hebben van wat er gaat gebeuren! Wij verwachten dat het een paar fantastische avonden gaan worden met Gica J Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopen op twee topconcerten!

Muzikale groetjes namens het bestuur, de lustrumcie en de concertcie!