Laden Evenementen

Klein herfstconcert: Parels van Gica

Op 6 november geeft het Groningse studentenkoor Gica in Oosterwolde vol trots weer haar eerste concert sinds het begin van de coronacrisis. Onder leiding van dirigent David van Roijen zal het koor dit keer haar meest geliefde stukken ten gehore brengen, om te vieren dat we onze muziek weer mogen delen met het grotere publiek. In dit programma putten we inspiratie uit een rijke verzameling stukken die we de afgelopen jaren altijd met veel plezier hebben gezongen: van bitterzoete madrigalen en hemelse motetten tot ontroerende liederen van romantische componisten. Hierbij zullen componisten aan bod komen als Bach, Bruckner, en Rachmaninov, maar ook Thomas Tallis, met zijn adembenemende If ye love me, mag natuurlijk niet ontbreken.

C.S.G. Gica is een open en enthousiast studentenkoor, dat naast halfjaarlijkse concerten nog veel meer leuke activiteiten organiseert. Op 4 februari mag het koor haar 55-jarige bestaan vieren met een heus lustrumconcert! Gica zal dan in de Martinikerk te Groningen de opera Dido & Aeneas van de Britse barokcomponist Purcell opvoeren.

Concertinformatie:
Zaterdag 6 november
Het Anker
Jan Frankensingel 30
Oosterwolde
Aanvang: 20.00 uur

Kaarten:
De toegang voor dit concert is gratis, maar om in de kosten tegemoet te komen is een vrijwillige bijdrage heel erg welkom.
Reserveren is aan te raden, dat kan door hier te klikken.
Voor het bezoek is een coronatoegangsbewijs nodig in combinatie met een geldige ID-kaart. Dit bewijs kunt u tonen met de CoronaCheck-app of geprint op papier. Wij scannen bij de ingang de QR-code. Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op coronacheck.nl.

Gegevens

Datum:
6 november 2021
Tijd:
20:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Locatie

Het Anker
Jan Frankensingel 30
Oosterwolde, Friesland 8431 AH Nederland